skip to Main Content
Reis

Leer Myrthe van de Meer kennen

Verveling komt niet voor in mijn leven. Daar kan ik niet tegen en door middel van mijn blog site hoef ik me ook nooit te vervelen. Mijn naam is Myrthe van de Meer en door dit blog leer je mij kennen.

Yoga

Mijn hobby’s

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Momenteel loop ik drie keer per week hard en doe ik aan yoga. Vroeger heb ik 9 jaar gevoetbald. Ik zat in de selectie, maar door een blessure aan mijn voet was ik genoodzaakt om te stoppen. Daarna zat ik in een donkere periode en heeft yoga mij hier bovenop geholpen.

Mijn andere passie is mensen helpen. Deze passie heb ik kunnen uitvoeren bij mijn vorige baan in de zorg. Alleen kwam ik er achter dat dat niet helemaal bij mij paste. Nu ben ik blij dat ik bloggen gevonden heb, hiermee help ik mensen en hoef ik me nooit te vervelen.

Mijn doelen

Mijn doelen voor de toekomst zijn:

  • Een succesvol eigen bedrijf
  • Sportief blijven
  • Een eigen gezin starten
  • Wonen in een koophuis in Utrecht
  • Meer van de wereld zien

Om deze doelen te behalen blijf ik doen wat ik leuk vind en ga ik een wereldreis plannen. Met de reis wil ik mezelf beter leren kennen en de verschillende culturen ervaren. Deze reis wil ik graag langs een paar landen in Afrika, Amerika en Aziƫ plannen.

Op mijn website plaats ik blogs over trends en relevante onderwerpen. Dit kan gaan over wonen, sport en beauty.

Back To Top